Turkcell T10 la yakaladığı başarının ardından kulanıcılarına yeni cihazı T20'yi sundu telefonu kullanmadan önce kafanızda soru işaretleri olabilir benimde vardı fakat kullandıktan sonra cihazın 3G teknolosiyle yeni tanışmış bir toplum için biçilmiş kaftan olduğunu anladım. Cihazın özelliklerine baktığımızda benim ilk dikkatimi çeken NFC yongası NFC nin açılımı Near Field Communication yani yakın alan iletişimi bu teknolojiyle telefonunuzu pos ciazına yaklaştırarak ödeme yapabiliyorsunuz bu teknoloji toplu taşıma araçlarını kullanırken kolaylık sağlıyor ülkemizde bu teknolojiyi destekleyen ödeme noktaları henüz yaygın olmasada zamanla yaygınlaşacaktır. Ayrıca ürünle gelen cepkumanda uygulamasıyla DLNA desteği olan herhagi bir cihazda telefonunuzdaki fotoğraf ve videoları görüntüleyebilirsiniz.T20’nin dokunmatik ekranı yüksek hassasiyetli kapasitif ekran bu oldukça tatmin edici cihaz androidin son sürümlerinden 2.3.3 ile geliyor cihazın kullanıcı arayüzü gayet pratik, cihaz 600 mhz’lik Qualcomm işlemcisi ve 5 mp kamera 32gb micro sd desteğiyle dikkat çekiyor pil konusundada T20 beklentileri sağlayacak olan 1400 mAh piline sahip . T20 kablosuz ağ konusunda da gayet başarılı. 3G ile 7.2 Mbps indirme hızının yanında 802.11 b/g/n standartlarını destekleyen üründe Bluetooth 2.1 desteği de unutulmamış. Cihaza Turkcell ‘in kontratlı paketleriyle uygun ödeme seçenekleriyle sahip olabilirdiniz
· Android 2.3.3 İşletim Sistemi
· 3G (HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA 5.76 Mbps)
· 3,5 inç Hassas Dokunmatik Ekran
· Dijital Pusula ve AGPS
· 4 GB Hafıza Kartı
· 5 MP Kamera
· DLNA ile TV’ye Kablosuz Bağlantı
· Rehber Plus ile Facebook, Twitter gibi internet hesaplarına hızlı erişim
· Wi-Fi Hotspot
· Android markette 100 binden fazla bedava uygulama
· Siyah ve beyaz renk seçenekleri